Omtaler


Patrycja

Veldig fine bilder og vanskelig å velge. Fint bakgrund. Vi synnes litt synt at vårt barn har som eneste barn i gruppe hetten på hode.

26/02 - 17

Sara

Synes bildene ble kjempefine, naturlige og i situasjoner. God ide å ta bilden ute i en aktivitet, barna blir mye friere foran kamera og det gjør at dere har fått noen flott blinkskudd som ikke virker oppstilt. Synes grønnsakshagen er topp å fotografere i, mye farger og vakker bakgrunn. Fint at det finnes litt flere varianter av gruppebildet, noen streite og noen med latter og tull. Hadde vært fint om også gruppebildet ble tatt ute, men det var kanskje pga dårlig vær?

25/02 - 17

Mette-Iren

Super bra bilder. Er veldig fornøyd med dem ;) dere er super flinke til å få frem det beste i bilde. Mange morsomme bilder også. Jeg håper barnehagen bruker dere igjen neste år også. Fikk fine søsken bilder også som vi ble fornøyde med. Eneste søsken rabatten kunne vært bedre.

13/01 - 17

Marte

Generelt veldig fine bilder. Morsomt at dere tar bilder ute mens barna er "in action" og holder på med aktiviteter de til vanlig holder på med, - klatre / sykle etc.

01/01 - 17

Inga

Dette er ikke bare barnehagebilder, det er også kunst. Jeg er kjempeimponert over at så mange av bildene har fanget akkurat det levende barneblikket som jeg gleder meg til å ha på veggen i mange år.

15/12 - 16

Janne

Tusen takk for flotte bilder til tross for lite samarbeidsvillige barn på selve dagen. Vi er veldig fornøyde med resultatet!

15/12 - 16

Merete

Fantastisk flotte bilder. Meget fornøyd .Dere fikk til utrolig flotte bilder av flotte barn,smil på alle bildene av vår veslemor ☺

14/12 - 16

Siri

Jeg ble virkelig glad da jeg så bildene dere hadde tatt! Jeg har stort sett vært ganske fornøyd med tidligere barnehagebilder, men denne gangen synes jeg at fotografen hadde fanget de lure smilene, glimtene i øynene og kroppsspråket til guttene mine! I tillegg synes jeg at det ble ekstra liv i bilene ved at de ble tatt ute. Tusen takk!

14/12 - 16

Raymond

Vi syntes at dere har fått med akkurat den type gutten vår er. Dette var virkelig midt i blinken. Vi gleder oss til å gi til besteforeldre! Bra jobba.

13/12 - 16

Ole-Anders

Dette var en hyggelig overraskelse. Veldig fine bilder. 100% fornøyd :)

12/12 - 16

Ask

Så nydelige bilder!! Det er jo en stund siden de ble tatt, men de viser min Ask akkurat som jeg husker ham. Veldig hyggelig å se barnehagebilder det virkelig føles verdt å kjøpe!

09/12 - 16

Janne

Syns bildene gir et god og levende bilde av barnets hverdag i barnehagen. Liker at de ikke er"oppstilt", men at det fanger barna i lek og utfoldelse.

08/12 - 16

Steinar

Meget bra bilder. Endelig får vi flotte bilder i naturlige omgivelser. Livet i barnehagen er gjengitt på fotopapir og vi er meget fornøyd. Tusen takk, snurre sprett

02/12 - 16

Elin

Veldig fine bilder! Likte særlig godt at fotografen går så tett på ansiktet. Fint lys og god service fra leverandør som redigerte bort rusk til en god pris.

30/11 - 16

Magnus

Veldig fine bilder! Jeg er kjempe fornøyd med bildene dere tok! God fotograf, og flinke til å få med hvor godt barnet trives i barnehagen! Jeg kan se at dere har gjort en kjempe bra jobb, og vil gjerne at dere skal fotografere til sommeren igjen! High five! :) Mvh Thea

29/11 - 16

Mai

Vi syns bildene var fine. Bildene viser fine og flere ulike utrykk som gir bildene det lille ekstra. Fint med farger og svart hvit

27/11 - 16

Malin

Pene bilder. Morsomt med bilder som ikke kun viser oppstilt barn. Liker også at man kan velge mellom svart/hvitt og farger på bildene.

25/11 - 16

Anniken

Flotte bilder! Fanget gode øyeblikk og fått frem en god stemning i bildene. Liker godt at bildene fås både i farge og sort/hvit.

22/11 - 16

Gustaf

Kjempefine bilder. Dere har klart å få til fin blikkontakt og fint liv i bildene! Det er fint med bilder ute i forskjellig miljø for litt variasjon. Tusen takk!

21/11 - 16

Alice

Fotografier litt utenom det vanlige, i positiv forstand. Fine bilder av barna i naturlig omgivelse og setting for dem. Her blir det julegaver til besteforeldre og oldeforeldre.

20/11 - 16

Steve

Bildene fanger barnas naturlige smil og personlighet. Fjordårets bilder måtte tas innendørs pga vær. Det ble da ikke spesielt fine bakgrunner. Bildene av barna er strålende!

20/11 - 16

Trude

Flotte, lekne og naturlige bilder av barna. Søskenbildet av 3 barn ble også veldig bra og det er godt gjort for det er ikke lett.

18/11 - 16

Bilal

fantastiske bilder både i svart hvit og i farger. likte absolutt alle bilder hvor hun også satt med hele knøttebo avdelingen sin.

17/11 - 16

Truls

Fikk fanget ungenes oppmerksomhet, og fikk dem til å smile. Det er ikke alltid like lett. Har tatt bilder i mange forskjellige situasjoner. Bra!

17/11 - 16

Elisabeth

kjempe bra bilder ! Ble overasket over kvaliteten på de :) ! Bestiller selfølgelig alle sammen av gull ungen :D Takk takk

16/11 - 16

Marianne

Vi er kjempefornøyd med bildene. Blir utrolig fine bilder ute i naturen. Litt dårlig kvalitet på bildefremviseren, men ellers fornøyd.

16/11 - 16

Petra

Superflink fotograf, bildene er fantastiskt fine. Fanget dybde i bildene å er skarpe og fine portrett bilder. Vi er superfornøyde.

15/11 - 16

Øystein

Jeg synes bildene var flotte! Barna var fanget i ekte øyeblikk og med ekte smil etc. Jeg likte spesielt godt at det var annerledes enn de tradisjonelle oppstilte bildene man er vant til. Vi pleier ikke å få våre barn til å smile så godt og naturlig på våre bilder ;)

14/11 - 16

Camilla

Fine bilder, som er tatt på en veldig naturlig måte, mye bedre en der su blir oppstilt noe ikke ungene er så glad i ! Så tipp topp

09/11 - 16

Grøndahl,

Det ble veldig fine bilder av ungene. Dere har vært veldig flinke til å få frem smilet. Vi gleder oss til nye bilder til våren

07/11 - 16

Edel

Veldig fornøyd! Fotografen var flink og bildene var veldig fine. Ungene lekte ute og blidene ble veldig naturlig. Bruker gjerne samme fotograf igjen!

06/11 - 16

Marianne

Bildene ser fine ut, og det blir spennende det få de i postkassen for å se hvordan de er. Gøy at bildene ble tatt ute, da det blir finere farger.

02/11 - 16

Cecilie

Dette er de fineste barnehagebildene vi har fått. Veldig bra at barna er i aktivitet. Det blir et så mye bedre resultat enn når de sitter oppstilt.

28/10 - 16

Nina

Flotte portrettbilder, men jeg skulle ønske at man også kunne laste ned gruppebildet, på samme måte som portrettbildene.

26/10 - 16

Synne

Jeg ble så utrolig overrasket over hvor fine bildene ble, og ikke minst hvor mange bilder det var. Dette blir en perfekt julegave til familie

25/10 - 16

Elisabeth

Flinke fotografer som får frem glimtet i barna, Det er ikke alle barn som smiler på kommando, men her er resultatet alltid flott! Gøy å ha slike minner.

24/10 - 16

Hilde

Jeg er veldig fornøy med at det er tatt såpass mange bilder av gutten min og ikke minst at det er tatt i lek og ute. Kjempe fornøyd med resultatet!

23/10 - 16

Helene

Veldig gøy å få bilder av barnet i lek og morro ute. Noe litt uten om det vanlige. God kvalitet på bildene. Varierte bilder.

18/10 - 16

Marlene

Flotte bilder som fanget opp mange av de ulike uttrykkene vår datter har. Gøy med bilder som er tatt under lek/ i samspill med andre barn eller voksne.

17/10 - 16

Valon

Bildene er kjempe fine, man kan tydelig se at de er laget av profesjonelle fotografer. Bakgrunnen på hvert bilde ser flott ut. Det er veldig positivt at dere kunne tilby forskjellige pakker.

07/10 - 16

Katrine

Flotte bilder da vår sønn Simon ikke til vanlig er så glad i bli tatt bilde av. Han fortalte i ettertid at det hadde vært en morsom fotografering.

05/10 - 16

Jannicke

Veldig fornøyd med bildene og muligheten til å velge svart/hvit og farge bilder. Kommer nok tilbake for å bastille flere bilder mot juletider.

03/10 - 16

Dusanka

Veldig fornøyd med bildene.Håper vi får brukt dere videre i barnehagen og privat.Vi har bilder fra før fra barna våre men de var ikke så fine som de vi har fått nå.Bare forsett sånn.MVH fornøyde kunder

01/10 - 16

Tanja

kjempe fine portrettbilder av Ragnhild. Fotograf klarte å fange opp noen gode smil,som betegner Ragnhild. fint med både svarthvit bilder og farger.

28/09 - 16

Ida

Fantastiske bilder! Likte denne typen barnehagebilder fremfor de andre typiske som de sitter så oppstilt. Mye mer personlige

27/09 - 16

Karin

Flotte bilder tatt under aktivitet! Fotografen har god kontakt med barnet og får dermed en mer naturlig seanse. Absolutt noe å anbefale til andre barnehager!

27/09 - 16

Røgeberg

Jeg er utrolig positivt overrasket over kvaliteten på bildene! Her var det mange bilder å velge i mellom - som var veldig bra. Bruker vanligvis en venninne som er fotograf, men disse var minst like bra. Flotte bilder som viser øyne og ansiktstrekk godt. Imponerende.

25/09 - 16

Renate

Veldig fornøyd med bildene. Tydelig at barnet er fortrolig med fotografen, ser at bildene er tatt i lek. Liker også at bildene er tatt utendørs. Ble fine bakrundsfager.

21/09 - 16

Henriette

Fantastisk fine bilder!! Klare og fine og gøy at de er levende! Skulle dog vært litt alternative løsninger iht å bestille valgfrie bilder.

21/09 - 16

Carina

Så fine bilder!

20/09 - 16

Hilde

Bildene blei skikkelig flotte!! Masse liv og glede i bildene. Tommel opp for dere! Håper dere kommer til Tveten skole til neste år, for dette likte vi

20/09 - 16

Elisabeth

Veldig flink fotograf som får så fine bilder av viltre barn :) Bildene ser veldig fine ut på nettet, og jeg er spent på hvordan de blir på trykk

12/09 - 16

Agnieszka

Kjempe fine bildene!! Dattera mi ser veldig førnoyd ut og glad, det gjør bildene naturlige, vil gjerne ha alle hjemme til å henge på vegen på rommet hennes , anbefaler!!

30/08 - 16

Hilde

Kjempefine bilder! Likte spesielt det første på sykkel, de ved trærne var også fine, men fikk litt brudebilde følelse.... Magnus selv er superfornøyd :)

27/08 - 16

Gry

Gøy med litt annerledes bilder. Det at man kan få dem i sort/hvitt er også litt kult! Fint at det også er mulighet til å laste dem ned.

25/08 - 16

Elin

Det är helt fantastiska bilder. Och det är jätte roligt att ni tar sådana bilder där de leker och springer omkring. Helkroppsbilden är vi vördigt nöjda med.

12/08 - 16

Dalum

Hei! Veldig fornøyd med årets barnehagebilder. Vi liker spesielt godt at de blir tatt ute, bildene får en helt annen følelse når barna er i fri lek, og man ser at de har det gøy. Godt jobbet, vi håper dere kommer tilbake neste år!

06/07 - 16

Eva

Utrolig flotte bilder. God kompisisjon og klarte å fange personligheten til barnet vårt i flere forskjellige settinger. Overrasket og imponert!

03/07 - 16

Camilla

Jeg er veldig fornøyd med alle bildene. Fine pakker man kan bestille så man får alle bildene man vil ha til en god pris.

21/06 - 16

Jon

Vi pleier ikke å bestille barnehagebilder da vi ofte tar like fine bilder selv, Men disse var kjempe fine :)LIker godt at bildene er tatt ute.

20/06 - 16

Cecile

Utrolig syktig fotograf! Har en super evne til å fange barna i de rette øyeblikkene som gjenspeiler deres personlighet og mange uttrykk i fri lek ute i naturlige omgivelser.

11/06 - 16

Therese

Kjempeflotte bilder. Moro at bildene er tatt ute og barna er i hverdagsaktivitet. Motivene er fine, lyssettingen er god.

10/06 - 16

Niklas

Det er fint at bildene er tatt utendørs og at barna får være i bevegelse. Vi synes dette gjør at personligheten til barnet kommer frem og det setter vi som foreldre stor pris på.

30/05 - 16

Ida

Kjempe fine og "ekte". Noe helt annet enn oppstilte sittebilder inne. Jeg likte at det var bilder i aktivitet og både med smil og litt alvor.

27/05 - 16

Ida-Ikini

Fantastisk fine bilder! Selv med en unge som hater alt som heter kamera så får du fram det nydelige smilet hennes. Helt fantastisk!

25/05 - 16

Kjersti

Veldig fine bilder :-). Fotografen har virkelig fanget blikket til Agnes og flere av bildene har svært høy kvalitet, mye høyere enn det som er vanlig på barnehagefoto.

25/05 - 16

Ketlin

morsmom gruppebilde, ellers er det mange bilder av dattera vår allerede, så det er ikke vits å bestille mer bilder, takk

10/05 - 16

Tom-Marius

Fine og varierte bilder, bra at man kan velge om man vil kjøpte printbilder eller få de lastet ned. Også fint at man kan velge mellom farger og svart/hvit på alle bilden

21/03 - 16

Ole

Gode fotos, stemningsfulle og god lyssetting. Vet det er vrient å få til, men litt smiling hadde gjort det hele enda bedre! :)

07/03 - 16

Camilla

Veldig kult at dere tar bilder av barna i aksjon, det gjør at man har lyst til å bestille flere bilder. Også stilig med sort/hvit bilder, kjempebra!

17/02 - 16

Ingrid

Fine bilder og et veldig fint konsept. Jeg liker at bildene inneholder elementer som jeg vet at mitt barn liker å leke med.

19/12 - 15

Veronika

Kjempe fine bilder. Veldig fornøyd. Kunne tatt litt flere bilder med ansiktet i fokus som han/hun gjør no morro.. kan tenkes på til neste gang;)

16/12 - 15

Nina

Veldig fine barnehagebilder! Likte veldig godt at man kan få dem på lerret! Så nå er det bestilt hjem og jeg gleder meg til å få det opp på veggen :-)

14/12 - 15

Ola

Veldig fine og naturlige bilder av barna under lek i utemiljøet sitt. Veldig fint med ulike portretter i forskjellige situasjoner

10/12 - 15

Helene

Jeg syns at dette ble kjempefine bilder. Utrolig fint og morsomt at det blir gjort utendørs og I lek. Bildene ble noe helt annet enn slike oppstilte vi har fra før

01/12 - 15

Therese

kjempe fine bilder

26/11 - 15

Marthe

Liker at dere er flere bilder å velge mellom. liker både sort hvit og med farger. det er også fint at dere har bilder som ikke er rett frem men i lek.

20/11 - 15

Åslaug

Artige bilder! Fotografen har fått fram gosmilet til gutten min. Videre likte jeg de svart/hvittbildene best. De er mer spennende.

19/11 - 15

Martine

Snurre sprett har tatt bilder med barna i aktivitet, det er derfor lite oppstilte bilder, men ekte glede og våre barns ekte personlighet som kommer frem. Dette er noe av de bedre bhg bildene vi har mottatt. Kjempefornøyd

19/11 - 15

JONIDA

Hei,jeg er mamma til Viktoria Lili.Jeg tror at disse bildene er veldige fine derfor skal jeg kjøpe alle bildene.Gratulerer

18/11 - 15

Camilla

Synes de er veldig fine. Å ta bildene ute gjør at man får bilder av barna i forskjellige perspektiv og situasjoner, og det gjør også bildene mer naturlig. Også veldig fint å ha mulighet til å bestille sort hvitt OG farge, og mange forskjellige bilder. Tommel opp!

17/11 - 15

Nuray

super fine bilder vi er veldig fornøyde. har vært vitne til når fotografen var i barnehagen tar bilder mens ungene leker veldig kjekt

16/11 - 15

Nicoleta

Bildene er veldig finne og er virkelig glad for at jeg kunne ha minner fra hvordan lillegutten har det i Barnehage. Det er veldig koselig å se på han når han er involvert. Bra jobb!

16/11 - 15

Annette

Mange fine bilder her. Det er mye bedre med bilder i det fri enn bilder som dem er satt opp på. Veldig fornøyde med resultate.

14/11 - 15

Josephine

Utrolig fine bilder! Synes det var ekstra bra at det var "in action" bilder. Og ikke bare isenesatte bilder som man ofte får. Takk!

12/11 - 15

BABOUCARR

I think the picture are so nice, me and my wife love the pictures. We are looking forward that this will happen every year. Peace and love

11/11 - 15

Trine

Utrolig moro med bilder fra barnehagen der poden er i sitt naturlige element, i lek. Fine bilder som mange vil ha glede av.

08/11 - 15

Nurcan

Bra kvalitet. Flotte bilder Fra barnehagen likte søsken bildene også.skulle ønske at jeg hadde mer rå til å kjøpe flere bilder.

07/11 - 15

Birgitte

Utrolig flotte og klare bilder av datteren vår. Veldig fint med fargene av høstbladene. Vi er kjempe fornøyd med resultatet.

04/11 - 15

Melisa

Bildene er kjempefine med fine høstfarger i bakgrunn :)... barna ser veldig blide og fornøyde ut som jeg synes er veldig viktig...

04/11 - 15

Anne

Morsome bilder og mange forskjellige typer bilder. Likte godt denne nye vrien. Fin nettside som var enkel å bruke. Bukervennelig og fin layout

01/11 - 15

Shqipe

Kjempefine bilder. Dette er de beste barna hage bildene vi har fått etter å tatt av barnet vårt og dette er hennes siste år i barnehagen.

30/10 - 15

Marianne

I forhold til tidligere erfaringer vi har hatt med denne type fotografier er vi veldig fornøyd. Fotografiene holder en meget høy kvalitet og merkelig nok gjeldt dette absolutt alle bildene i serien. Ikke minst var det veldig gøy med bilder i fra lek og i naturlige omgivelser. Vi setter veldig pris på den ekstra mengde arbeid dette må ha medført. Det eneste vi kan plukke litt på er at det hadde vært moro om ett av bildene var av en som smilte litt, men vi skjønner samtidig at dette ikke er en selvfølge å få til. Takk for en jobb meget godt utført!

29/10 - 15

Marianne

Morsomt med litt "annerledes" bilder i barnas naturlige barnehagemiljø! :-) Vanligvis må barna sitte stille og smile pent, jeg syns dette konseptet er mye bedre.

26/10 - 15

Tina

Veldig fine bilder! Koselig å få se noe annet enn de vanlige oppstilte bildene. Ser ut som barnet slapper av med fotografen også! Helt supert!

22/10 - 15

Kelly

disse bildene som jeg bestille nå ser veldig naturlig ut . Det er veldig fin og tiltrekkende, derfor bestiller jeg på nytt I mindre versjon

15/10 - 15

Barbara

All looks great! The picture look nice and system seams to work correctly. Lets wait and see when we get the photos in the end and check the quality

13/10 - 15

Tanja

beste barnehagebilder ever. Superfine bilder! Vi kommer til å anbefale dere videre hos venner og andre barnehager og skoler.

05/10 - 15

Therese

Hei. Det er ikke lett å ta bilder av de små, så jeg syntes noen var fine, og andre ikke fult så fine. Det var veldig bra at dere tok så mange, så kan man velge selv:)

29/09 - 15

Knut

Creative og fine bilder tatt i barnehagen av verdens fineste gutt. Ser ut til at barna har dt det veldig gjøy når bildene ble tatt.

25/09 - 15

Monica

Vi er fornøyde med de bildene vi har mottatt! Det er flott at det blir tatt bilder i aktivitet i stedet for typisk oppstilte bilder.

23/09 - 15

Angelika

Datteren min hadde gjorde en masse bilder, men disse er veldig fin bilder. Fint at hvert bilde er forskjellig. Jeg er glad med bilder. Jeg kjøper alt.

19/09 - 15